
28 Apr Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στα Ζαγοροχώρια
Ελλάς – Γαλλία συμμαχία (στο καλό φαγητό)
Συλλογή άγριας τροφής, ζαγορισια boulangerie, μαγείρεμα και δείπνο γαλλοζαγορίσιο!
XennionAnemi “πακέτο”… “καλάθι”, “ola mesa”, “all inclusive”…
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο στην Ανέμη & 3 υπέροχα και χορταστικά πρωϊνά
Σάββατο
πρωί: Συλλογή άγριων τροφών* του Ζαγορίου την άνοιξη, με τη συνοδεία του Βασίλη Παπαρούνα και του Dominique Perrot, στα δάση.
απόγευμα: Συμμετοχή στη μίνι τυροκόμιση και στη παρασκευή αλμυρών και γλυκών “τυροτουργημάτων”, από τον κο Perrot και τον κο Παπαρούνα…
βράδυ: Οι αλμυρές και γλυκιές γεύσεις, στα πιάτα σας.
Κυριακή
βράδυ: Γαλλοζαγορίσιο δείπνο 4 πιάτων, από τον chef Dominique Perrot με βάση τα άγρια μανιτάρια.
Παρασκευή
βράδυ έως Δευτέρα πρωί: Τσίπουρο και κρασί, για όλο το τριήμερο, όσο θέλετε, όπως και οι καφέδες και τα τσάγια σας…
ΤΙΜΗ: 200 ευρώ/ άτομο
Τιμές εκτός “πακέτου” XennionAnemi:
- Συμμετοχή στη τυροκόμιση και φαγητό από τη ζαγορίσια μας boulangerie, από τους Dominique Perrot και Βασίλη Παπαρούνα, το Σάββατο 30 Μαΐου από το απόγευμα, τιμή/άτομο: 15 ευρώ
- Συμμετοχή στο δείπνο (με άγρια τροφή 4 πιάτων), από τον Dominique Perrot, την Κυριακή 31 Μαΐου το βράδυ, τιμή/άτομο: 25 ευρώ
- Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα ποτά
- Οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και θα ισχύουν με προκράτηση για να ξέρουμε για πόσους θα μαγειρέψουμε
* Άγρια μανιτάρια, σπαράγγια, διάφορα χόρτα, κεράσια, βύσσινα, αγριοφράουλες (έκρηξη γεύσης στο στόμα από ένα τόσο δα καρπό…) και ότι άλλο ανακαλύψουμε εκεί έξω … και γλυκά και αλμυρά με βάση το γάλα που με τρόπο μαγικό θα γίνει τυρί στη κουζίνα μας. Για σάουντρακ τα πουλιά, τα βατραχάκια και οι γρύλοι
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
- Παρασκευή 29 Μαΐου, γνωριμία, τσίπουρα, κρασιά και μεζέδες.
- Σάββατο 30 Μαΐου, πρωί, σαφάρι άγριας τροφής στα δάση του Ζαγοριού
- Σάββατο 30 Μαΐου, απόγευμα, ζαγορίσια boulangerie. Με δικά μας γαλακτοκομικά προϊόντα και μίνι τυροκόμιση, ψήνουμε και γευόμαστε γαλατόπιτα, παγουδόπιτα, quise lorraine, soufle και ότι τραβάει η ψυχή μας…
- Κυριακή 31 Μαϊου, βράδυ, ο Dominique μας καλεί σε δείπνο με άγρια ζαγορίσια τροφή μαγειρεμένη γαλλικά