Δραστηριότητες

TRACE YOUR ECO Θεματικοί περίπατοι. Με οδηγό βουνού τον Στέλιο Τσιαλίκη οργανώνουμε για εσάς εξατομικευμένους περιπάτους και πεζοπορίες σε όλο το Ζαγόρι, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας και την εμπειρία σας στο trekking, hiking και easy walking!

TRACE YOUR ECO

Θεματικοί περίπατοι. Με οδηγό βουνού τον Στέλιο Τσιαλίκη  οργανώνουμε για εσάς εξατομικευμένους περιπάτους και πεζοπορίες σε όλο το Ζαγόρι, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας και την εμπειρία σας στο trekking, hiking  και easy walking!

Ξεκινάμε από την Ανέμη και φτάνουμε όπου  οδηγεί η ψυχή σας!

ΑΝΩ ΚΑΤΩ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΛΛΙΟΥ Η Γιώτα Στεφανοπούλου μας μυεί, στο εργαστήριο της ή και στο χώρο της Ανέμης, στα μυστικά του πρόβειου μαλλιού και κυρίως στην τεχνική του πιλήματος (felt). ΣΑΪΤΑ Η Λένα Γεροθανάση μας μαθαίνει πώς από μια κλωστή και 2 κινήσεις γίνεται το δικό μας χειροποίητο, υφαντό έργο τέχνης, στον αργαλειό. Μας γνωρίζει επίσης, διάφορες άλλες εργασίες του αγροτικού χώρου γλυκά και απλά προσαρμοσμένες στο σήμερα

ΑΝΩ ΚΑΤΩ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΛΛΙΟΥ

Η Γιώτα Στεφανοπούλου μας μυεί, στο εργαστήριο της  ή και στο χώρο της Ανέμης, στα μυστικά του πρόβειου μαλλιού και κυρίως στην τεχνική του πιλήματος (felt).

 

ΣΑΪΤΑ

Η Λένα Γεροθανάση μας μαθαίνει πώς από μια κλωστή και 2 κινήσεις γίνεται το δικό μας χειροποίητο, υφαντό έργο τέχνης, στον αργαλειό. Μας γνωρίζει επίσης, διάφορες άλλες εργασίες του αγροτικού χώρου γλυκά και απλά προσαρμοσμένες στο σήμερα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Με το rafting μας «ξεθεώνει» με τα μέλια του μας δυναμώνει! Και με την εμπειρία του στη ζαγορίσια ζωή μας μαθαίνει πολλά μυστικά

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Με το  rafting μας «ξεθεώνει» με τα μέλια του μας δυναμώνει! Και με την εμπειρία του στη ζαγορίσια ζωή μας μαθαίνει πολλά μυστικά..

Ζαγόρι, Εθνικός Δρυμός Βίκου-Αώου

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Χαράσσει Γεω-διαδρομές και μας γνωρίζει πετρώματα και Γεω-μορφές που μόνο εκείνη ξέρει!

Το Δίκτυο μας είναι μεγάλο, συστέλλεται και διαστέλλεται , ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες ,όπως το σύμπαν. Γιατί σύμπαν είναι για εμάς το Ζαγόρι και κόσμος μαγικός!