Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στα Ζαγοροχώρια

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στα Ζαγοροχώρια ... Συλλογή άγριας τροφής, ζαγορισια boulangerie, μαγείρεμα και δείπνο γαλλοζαγορίσιο! Ελλάς – Γαλλία συμμαχία στο καλό φαγητό

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στα Ζαγοροχώρια

Ελλάς – Γαλλία συμμαχία (στο καλό φαγητό)

Συλλογή άγριας τροφής, ζαγορισια boulangerie, μαγείρεμα και δείπνο γαλλοζαγορίσιο!

XennionAnemi “πακέτο”… “καλάθι”, “ola mesa”, “all inclusive”…


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο στην Ανέμη & 3 υπέροχα και χορταστικά πρωϊνά

 

Κυριακή 31 Μαϊου, βράδυ, ο Dominique Perrot μας καλεί σε δείπνο με άγρια ζαγορίσια τροφή μαγειρεμένη γαλλικά. Γαλλοζαγορίσιο δείπνο 4 πιάτων, από τον chef Dominique Perrot με βάση τα άγρια μανιτάρια.Σάββατο
πρωί:
Συλλογή άγριων τροφών* του Ζαγορίου την άνοιξη, με τη συνοδεία του Βασίλη Παπαρούνα και του Dominique Perrot, στα δάση.
απόγευμα: Συμμετοχή στη μίνι τυροκόμιση και στη παρασκευή αλμυρών και γλυκών “τυροτουργημάτων”, από τον κο Perrot και τον κο Παπαρούνα…
βράδυ: Οι αλμυρές και γλυκιές γεύσεις, στα πιάτα σας.

Κυριακή
βράδυ:
Γαλλοζαγορίσιο δείπνο 4 πιάτων, από τον chef Dominique Perrot με βάση τα άγρια μανιτάρια.

Παρασκευή
βράδυ έως Δευτέρα πρωί
: Τσίπουρο και κρασί, για όλο το τριήμερο, όσο θέλετε, όπως και οι καφέδες και τα τσάγια σας…

ΤΙΜΗ: 200 ευρώ/ άτομο

Τιμές εκτός “πακέτου” XennionAnemi:

  • Συμμετοχή στη τυροκόμιση και φαγητό από τη ζαγορίσια μας boulangerie, από τους Dominique Perrot και Βασίλη Παπαρούνα, το Σάββατο 30 Μαΐου από το απόγευμα, τιμή/άτομο: 15 ευρώ
  • Συμμετοχή στο δείπνο (με άγρια τροφή 4 πιάτων), από τον Dominique Perrot, την Κυριακή 31 Μαΐου το βράδυ, τιμή/άτομο: 25 ευρώ
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα ποτά
  • Οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και θα ισχύουν με προκράτηση για να ξέρουμε για πόσους θα μαγειρέψουμε

 

* Άγρια μανιτάρια, σπαράγγια, διάφορα χόρτα, κεράσια, βύσσινα, αγριοφράουλες (έκρηξη γεύσης στο στόμα από ένα τόσο δα καρπό…) και ότι άλλο ανακαλύψουμε εκεί έξω … και γλυκά και αλμυρά με βάση το γάλα που με τρόπο μαγικό θα γίνει τυρί στη κουζίνα μας. Για σάουντρακ τα πουλιά, τα βατραχάκια και οι γρύλοι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Παρασκευή 29 Μαΐου, γνωριμία, τσίπουρα, κρασιά και μεζέδες.
  • Σάββατο 30 Μαΐου, πρωί, σαφάρι άγριας τροφής στα δάση του Ζαγοριού
  • Σάββατο 30 Μαΐου, απόγευμα, ζαγορίσια boulangerie. Με δικά μας γαλακτοκομικά προϊόντα και μίνι τυροκόμιση, ψήνουμε και γευόμαστε γαλατόπιτα, παγουδόπιτα, quise lorraine, soufle και ότι τραβάει η ψυχή μας…
  • Κυριακή 31 Μαϊου, βράδυ, ο Dominique μας καλεί σε δείπνο με άγρια ζαγορίσια τροφή μαγειρεμένη γαλλικά